Qui som

La nostra història

Aula Radio va néixer en 1992 de la mà de Pedro Bernal Segura, qui va fundar i dirigir l'escola fins a l'any 2005. Amb més de 35 anys de professional, Pedro Bernal Segura va començar la seva trajectòria en Ràdio Miramar de Barcelona. Va ser cap de programes i emissions en Ràdio España, Cadena Catalana i Radio Minuto. Durant gairebé 25 anys dirigia el programa "El Ricky i el Bernal" que en la seva última etapa va realitzar en Ràdio Barcelona, Cadena SER.

Què oferim?

CLASSES PRÀCTIQUES I ACTIVES

Totes les classes són pràctiques. Per això, Aula Radio disposa de 4 estudis i locutoris completament equipats, sala polivalent, emissora pròpia, i un programa de pràctiques voluntàries en emissores de primer nivell amb seu a Barcelona.

EQUIP DOCENT PROFESSIONAL I EN ACTIU

Aula Ràdio compta amb un equip docent professional i en actiu, seleccionat tant per les seves trajectòries professionals com per la seva experiència en el sector. El nostre professorat té la gran capacitat d'ensenyar i transmetre als alumnes els coneixements de cadascuna de les tres grans àrees a les quals ens dediquem; Radiodifusió, doblatge i so professional.


INSTAL·LACIONS AMB TECNOLOGIA AVANÇADA

Les nostres instal·lacions i estudis estan dotats amb la tecnologia més avançada i disposen de tot el material necessari per a la realització de totes les activitats relacionades amb cadascun dels cursos que oferim.


FORMACIÓ CENTRADA EN LA INSERCIÓ LABORAL

El nostre objectiu primordial és la formació i inserció al mercat laboral de totes aquelles persones que desitgin professionalitzar-se i conèixer en profunditat el mitjà radiofònic. Tot això a través de la pràctica en directe i del coneixement tècnic i teòric d'una activitat laboral creativa i dinàmica.


FORMACIÓ CENTRADA EN LA INSERCIÓ LABORAL<

El nostre objectiu primordial és la formació i inserció en el mercat laboral de totes aquelles persones que vulguin professionalitzar-se i conèixer en profunditat el mitjà radiofònic. Tot això a través de la pràctica en directe i del coneixement tècnic i teòric d'una activitat laboral creativa i dinàmica.